tirsdag 17. mars 2009

Mer besøk!




Bildene kom litt ubeleilig, men de handler om noe litt lenger ned:)

Vi i Team Skogn har hatt en begivenhetsrik tid bak oss nå. Vi har hatt så mye besøk som vi etter all sannsynlighet aldri kommer til å få igjen(HER OPPE). Det første besøket er jo beskrevet tidligere, og helga etter kom selveste Team i Veien!

Team i Veien tok seg tid til å stoppe her hos oss på vei hjem fra Alta! De var her faktisk i 6 dager! Vi var ansvarlige for to leirer her på Skogn, og Team i Veien var med som ledere og andaktsholdere! Med så mange flinke og oppegående mennesker i en så liten bygd er det en selvfølge at det ble noen heidundrandes leirer!! Leirene var ganske så slitsomme, så vi fikk låne en utrolig koselig hytte av noen i foreningen, som ligger "på fjellet". Vi kom fram ganske sent på søndagskvelden, så det var nesten mørkt, og jeg hadde fått veiforklaringa. Vi fant riktig parkeringsplass, men det var verre med riktig hytte, men det var jo bare å prøve nøkkelen i alle hyttene vi kom forbi. Det skal sies at det var noen meter(1,5?) med løssnø, og noen brukte av forskjellige grunner ikke skiene de bar på. På hytta ble det mat, og spill. Jeg gadd ikke å være med på rummy, noe jeg burde ha vært med på, siden det varte i flere timer.
Dagen etter hadde gutta ansvar for middagen, og det ble treretters!!! Forrett: Mango, kjøttboller og vaniljesaus med revet stratos. Hovedrett: Potetmosgryte med kjøttboller, masse pepper og en hel pakke revet ost. Dessert: Gele og sjokoladepudding.


Ikke nok med team i veien, men fredagen etter dukka plutselig(eller kanskje ikke fullt så plutselig) foreldrene og søstera til Martine opp! De hadde først en dag i Trondheim, der Martine viste dem Midt-Norges skatter, så en dag med sightseeing her i området. Skogn sto jo på hodet for å gjøre et best mulig inntrykk, så det var stelt i stand selskap for de langveisfarende. På søndagen fikk jeg smake paien og focacciaen til Martines mor, som Martine snakker mye om. Og den var virkelig verdt dens berømmelse. Familien Bjørke fikk også sett Team Skogn i aksjon på jobb, det var nemlig Storsamling på søndagskvelden.

Takk alle besøkende, for koselige stunder her i Skogn!!! Velkommen tilbake!
Nå har vi akkurat pakket for å reise til Grimstad på ny kursuke. Etterpå skal vi ha vinterferie og påskeferie. Jeg gleder meg veldig til å sove i ei seng som ikke knirker. God påske!!solveig

Ingen kommentarer: