søndag 26. oktober 2008

Tilbake på Skogn!

Vi ble ikke møtt med flagg og konfetti på stasjonen da vi ankom Skogn etter tre ukers fravær. Og det var 9 grader i leiligheta. Her oppe er det slik at vi sier stort sett det samme til alle, og vi regner med å bli spurt om hvordan vi har hatt det disse tre ukene. Dette er svaret vi har gitt 5 ganger i dag: vi har hatt høstferie og vært på kurs i Grimstad, vi har kost oss masse, det har vært sosialt og lærerikt. Etter hvert lærer vi oss hvem som skal si hvilke setninger, og smetter gjerne inn et spørsmål som; har det skjedd noe her da?

Det har jo skjedd litt nytt siden sist, det har blant annet sneket seg inn en konflikt mellom teammedlemmene. Martine synes veldig bra om Marit Larsen. Dette har resultert i at vi er lengst mulig unna hverandre hele tida, og skriver lapper med nødvendige beskjeder under dørene til hverandre.

Her på Skogn har vi jo vært vant til late dager, men nå går vi inn i en hektisk uke med bading og korsynging(det var i dag), bowling, møter, tur til Trondheim, kreativ aften, middagsbesøk, ungdomsklubb, konfirmantdag, og møte der vi skal ha søndagsskole. Nå hørtes kanskje noe av dette ut som gøy, men alt er jobb bare så det er sagt.

Da ønsker teamskogn deg alt godt. Vi arrangerer forresten tre fester før jul, så velkommen hvis vi kjenner deg.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Hei på deg Sol:) send en meld til meg om når du er i Trondheim, så kanskje vi får tid til å treffe hverandre en liten tur... klem bjørg

Bente sa...

næmmen, hei! ser ut som vi har en felles bekjent, jeg havnet hvertfall her gjennom en link til jentene i sør for så å havne på team skogn sin blogg! så gøy, da kan jeg følge med på det som skjer på nett også ;)
var VELDIG hyggelig å treffe på dere på butikken så tilfeldig, det må vi gjøre igjen! gjerne litt mer planlagt kanskje.. :) si i fra! jeg er opptatt, men fleksibel ;) klem!

Anonym sa...

Kan melde at eventuelle personer som _IKKE_ liker den nye plata til Marit Larsen bør snarest gå og be om å donere kroppen sin til vitenskapen: Makan til unik mulighet for å forske på total umusikalitet kommer neppe igjen.

Bare det.