mandag 20. april 2009

Skogn, noe for oss - noe for deg?



Naturopplevelse!
Teamskogn bestemte seg for å reise på fisketur, og Martine satte i gang med steking av flotte rislapper. Fiskestanga var uten krok, så det ble fisketur minus fiske. Syklene er akkurat tatt ut, og det er skikkelig vårstemning på Skogn. Plutselig mens vi sykla langs sjøen fikk vi se ET REINSDYR! Han hadde bare gevir på den eine sida, og ble nokså forfjamsa da vi kom(det ble i grunn vi og), så Rudolf løpte ut i sjøen, det var heldigvis ganske fjære så han drukna ikke(se bilde lenger ned). Mens han småløp(reinsdyr løper forresten veldig morsomt)fløy hundrevis av gjess opp i ettermiddagsola. Naturopplevelse!!! Vi sykla litt videre og satte oss i strandkanten og spiste rislapper mens vi så på det yrende fuglelivet og en helt fantastisk solnedgang. Dette var Ut i naturen live. Det må nevnes at det var VELDIG mye bedre i virkeligheten enn på disse dårlige bildene.



Sjekk rislappen som Martine spiser. Den har hun lagd selv.


Her er det flotte reinsdyret vårt.


Vi er akkurat tilbake her, og er i gang med arbeidet. Det er godt å være tilbake, men trist å tenke på at det går mot slutten. Derfor må vi utnytte alle øyeblikk, og vente med unødvendige ting til vi kommer til Spydeberg og Toten igjen. Nå i helga hadde vi et utrolig koselig besøk av Anette fra Bodø. Martine smelta til med eplekake!

Jeg kan for øvrig anbefale Skogn på det varmeste, jeg og Martine er enige om at det er et perfekt sted, det ligger bare litt for langt nord til å kunne slå seg ned. Skogn trenger ettåringer til høsten, vi unner andre opplevelsen av folka, stedet og ikke minst(eller kanskje minst?)trøndersodden. Spre gjerne ordet, og ta for all del kontakt om dette kan være noe for deg!


Anette og Martine koser seg, mens jeg må ta bilde.

1 kommentar:

Anonym sa...

Kva har skjedd? Du er jo en super-kokk/bakar Martine! Det var det eg visste;) Håpa siste tida i skogn blir GOD!<3
-Synnøve